Meteen naar de inhoud
01

Haal het beste uit jezelf

Het is belangrijk om zo nu en dan te kijken of je nog de juiste richting op beweegt. Want hoewel we soms het gevoel hebben dat we maar één kans hebben om de juiste loopbaankeuze te maken, is het tegendeel waar. Je loopbaan bestaat uit het maken van keuzes. Telkens weer opnieuw.

Er zijn dan ook voldoende momenten te bedenken dat je hulp kunt gebruiken bij het maken van die keuzes. Bijvoorbeeld wanneer werkzaamheden niet meer passen, er een reorganisatie is of wanneer privé zaken spelen die van invloed zijn op het werk. 

Wij halen talenten boven water en vertalen deze door naar de (toekomstige) loopbaan. Of je nu op zoek bent naar een baan, een hele nieuwe carrière of meer plezier in je huidige werk. Wij adviseren en helpen je graag en proberen je richting te geven in je zoektocht.

Dit doen wij op een positieve en resultaatgerichte manier. We gaan uit van wat je wél kan en vertalen die mogelijkheden naar de arbeidsmarkt. We kijken dan niet alleen naar het werk van nu, maar ook naar hoe toekomstbestendig een bepaalde stap is. Door onze kennis van de arbeidsmarkt en netwerk in de regio Alphen aan den Rijn kunnen wij je met succes helpen naar een volgende stap.