Meteen naar de inhoud

Wij zijn Alphen Werkt Door

Alphen werkt door is een samenwerkingsverband tussen drie ervaren mensen die al jaren werkzaam zijn op diversen onderdelen van de HR. Samen kunnen ze van waarde zijn werknemers en werknemers te ondersteunen op diverse loopbaan vraagstukken.

Er is door de Corona-crisis een heleboel veranderd op de arbeidsmarkt. Er zijn mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt, mensen die geen zekerheid hebben voor de toekomst en mensen die door het thuis werken tot nieuwe inzichten zijn gekomen. Om de gevolgen van deze crisis te beperken is de overheid gekomen met het crisisprogramma “NL Leert Door”. Onderdeel daarvan is het gratis ontwikkeladvies voor werkenden en werkzoekenden. 

In eerste instantie zullen wij ons, gedreven door de gevolgen van deze crisis richten op dit ontwikkeladvies. Met name in de regio van Alphen aan den Rijn, omdat wij hier onze ‘roots’ hebben en het liefst de mensen rondom ons willen helpen.

Jij staat niet stil, dus jouw loopbaan ook niet. Zowel privé als zakelijk ben je continue in beweging. Het is belangrijk om steeds te kijken of je nog de juiste richting op beweegt. Want hoewel we soms het gevoel hebben dat we maar één kans hebben om de juiste loopbaankeuze te maken, is het tegendeel waar. Carrière maken ís keuzes maken. Telkens weer opnieuw.

Er zijn dan ook voldoende momenten te bedenken dat jij hulp kunt gebruiken bij het maken van die keuzes. Bij een carrière switch bijvoorbeeld, of wanneer jij je baan bent kwijtgeraakt. Of misschien is er in jouw gezinssituatie iets veranderd of wil je een eigen onderneming starten.

Wanneer we talenten optimaal benutten, zijn we als mens tot mooie dingen in staat, we staan in onze kracht. Wij helpen je bij het vinden van jouw talenten, het beantwoorden van jouw vraagstukken en kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Want er is plek voor iedereen op de arbeidsmarkt.

Monique Hoogduin

Monique is een ervaren HR professional, coach en trainer. Zij startte haar loopbaan in het onderwijs en stapte na 10 jaar over naar de uitzendbranche. Vanuit deze organisatie stroomde zij door naar de Rijksoverheid waar zij HR adviseur/businesspartner en HR manager was. Momenteel werkt zij als interim teamleider P&O plus (JZ, inkoop & P&O) bij de gemeente Schagen. Als coach is zij Noloc gecertificeerd.

Zij werkt vanuit de overtuiging dat iedereen veel talenten heeft en dat deze zo optimaal mogelijk ingezet moeten worden in de organisatie waar men werkzaam is. Monique beweegt zich gemakkelijk in een veranderende omgeving en krijgt zaken snel op orde. Zij haalt oprecht plezier uit veranderingen (zowel proces- als gedragsmatig) en neemt leidinggevenden en medewerkers hier graag
in mee. Bij de trainingen en coachingstrajecten staat het resultaat voorop, maar altijd met ruimte voor creativiteit en humor. Tijdens de trajecten maakt ze gebruik van diverse oefeningen die voortkomen uit haar NLP practitioner
opleiding. Ieder traject vraagt en verdient maatwerk.

Monique houdt van fietsen, hardlopen en lezen.

lees hier meer over Noloc


monique@alphenwerktdoor.nl

Pleun Lok

Pleun is een ervaren professional binnen de wereld van de arbeidsbemiddeling. In de loop van de jaren heeft hij talloze mensen aan een nieuwe baan of een tijdelijke opdracht mogen helpen. Met name kandidaten met een Finance of HR achtergrond.

Zijn passie ligt bij de mens. Wat beweegt iemand, wat is zijn/ haar intrinsieke motivatie en waar wordt een werknemer nu echt enthousiast van.  

Hij is gewend het gesprek aan te gaan met kandidaten die een switch willen maken en hij is daardoor ook ervaren in het aanvoelen, maar ook benoemen van iemands talenten.

Zijn theoretische bagage is een HBO – bedrijfskader achtergrond, aangevuld met diverse cursussen op het gebied van coaching, marketing en sales.

Pleun is 49 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Iemand die graag sport, onder de mensen is en maatschappelijk betrokken.

pleun@alphenwerktdoor.nl

Jan Boerefijn

Jan is bij Alphenwerktdoor betrokken als office manager en zal in die functie uw eerste contact zijn. Hij heeft sinds 1999 uitzendbureaus geleid die zich bezighouden met het bemiddelen van ‘ oudere’ werknemers. Vanuit deze functie heeft hij een breed netwerk in Alphen aan den Rijn. Op dit moment is hij werkzaam als recruiter bij Trices proces management te Alphen aan den Rijn.

Jan is een betrokken ondernemer die geleid wordt door kwaliteit en altijd de klant (zowel kandidaat als bedrijf) voorop stelt.

Hij maakt ook deel uit van de stuurgroep van de Ronald Mc Donalds Business Breakfast Alphen, een maatschappelijke organisatie met 100 ondernemingen als lid.

In z’n vrije tijd sport hij graag (hardlopen, schaatsen en volleybal).

Ben je op korte termijn op zoek naar werk? Kijk dan even op www.ervaringwerkt.nl voor openstaande functies

jan@alphenwerktdoor.nl